Gyerekkorom óta foglalkoztat a fotózás, a portréfotók, a dinamikus, élettel teli, művészi képek, a divat és a technológia.

Elszántság és érzék. Mindig ezek vezéreltek. De hiányoztak az alapok. Úgyhogy ki kellett taposnom azt a szakmai utat, ami által akár komolyabb sikereket is elérhetek.

2015-ben otthagytam a multis menedzseri állásom, és belevetettem magam a szenvedélyembe. Fotós tanfolyamra és kiegészítő workshopokra jártam, ami óriási lendületet és számtalan pozitív visszaigazolást adott, hogy ez az én utam. A legtöbbet mégis a fotós munkaim során tanultam – tanulom folyamatosan.

A portréfotózás áll hozzám legközelebb. Szeretem kihozni az emberekből a maximumot, a saját erényeit, bájait, erősségeit hangsúlyozni és nem megváltoztatni.

“A benyomás csak egy dolog. Megismerni, feltérképezni valakit, már egy következő lépés.”

A legnagyobb elismerés, mikor bebizonyítom, Te is fotogén vagy – mindenki az.

Mindehhez elengedhetetlen a lélek, önmagunk, és egymás megismerése. Éppen ezért folyamatosan fejlesztem magam és környezetem, értem ezt a családomra, barátaimra, modelljeimre, munkatársaimra.

A fotózások alatt igencsak rövid idő áll rendelkezésemre, ezért is választok magam mellé nagyobb munkák során profi csapatot, értő és érző kollégákat.

Másfél évvel ezelőtt megkeresett volt oktatóm, Farkas Csaba és felkért, hogy dolgozzak velük új stúdiójukban, a Wolf Art Work Stúdióban.
Természetesen elfogadtam ezt a fantasztikus lehetőséget, így a kezdetektől aktívan részt veszek a stúdió formálásában is.
Egy ilyen környezet rendkívüli lehetőség a folyamatos fejlődésre.

Jelenleg a WAW Stúdió operatív vezetőjeként és szabadúszó fotográfusként dolgozom azon igyekezve, hogy professzionális szolgáltatást és életre szóló élményt adhassak át az elkészült képekkel mindazoknak, akik megkeresnek. Remélem, te is köztük vagy.

Rétvári Attila 2017